Huszár Tamás

Huszár Tamás 2014. szeptember 04.

Itt lenne a bemutatkozás helye, ahol elmondhatnám, milyen tanár vagyok és milyen eredményeket tudhatok magaménak. De mivel a tanítványaimra vagyok a legbüszkébb, helyettem inkább beszéljenek ők:

Tamás is not the first tango instructor I have worked with. He may not even be the last one in my life. However, he is the one who made the difference. And the difference lies in his approach: after having learned a number of figures and combinations for some time concentrating on the feeling of this dance, he eventually taught me how to lead. Literally step by step. Simply just walking and leading. For a long time. Really. Only walking doing the basic boring figures until I eventually started to find those exciting and realised that even a handful of figures can make my partner comfortable in my arms. I find his rather systematic approach effective, despite his facepalm jokes in the classes. Great guy.

Adam Varga

"Tamás nem egy olyan táncos, aki mellékesen tanít is, hanem egy olyan táncos, aki imád tanítani. Számára az a fontos, hogy fel tudj oldódni az órán, a tangóban, rá tudj hangolódni a táncra és a zenére. Nem baj, ha hibázol. Nem baj, ha rossz kedved van, amikor beesel a táncterembe egy hosszú nap után. Az óra végére úgyis el fog múlni.
Kemény, amikor egy tanárnak keménynek kell lennie, hogy haladj is azzal, amit meg akarsz tanulni, és engedékeny amikor látja, hogy nincs értelme megfeszülni."

Bor Judit

“ Hogy miért is szeretek Tamással tanulni?

Mert

… kellemes légkört teremt, ezért jó hangulatban telnek még a technikailag nehezebb percek is.

… teljesen rá tud hangolódni a tanuló hangulatára és jól méri fel ki mennyire terhelhető.

… nem figurákat és mozdulatokat tanít, hanem az érzést, amit az adott mozdulatban vagy figurában érezni kell.

… nagyon jó rávezető mozgásgyakorlatokat alkalmaz, amellyekkel könnyen rá lehet érezni egy-egy táncmozdulatra/érzésre.

…személyre szabottan keresi meg azokat a hasonlatokat, amelyekkel a legjobban tudja érzékeltetni mit hogyan csináljak.”

Vajda Éva    

“Annyira klasszak Tamás órái, hogy a második órától már az sem érdekelt megtanulok-e tangózni. De még meg is tanultam.”

László Móni    

“Nagyjából két éve tangózom. Tamáshoz azért szeretek járni órákra, mert kedves, biztat amikor kétségbe esem. Amikor tök bénának érzem magam, mindig visszalelkesít. A tanításban következetes, minden kis részletet megtanít, lépéskombinációkat, a tartást. Hasznos rávezető gyakorlatokat is mutat, amiket otthon is gyakorolhatok, így még jobb lesz a tartásom, nagyobb a biztonság érzetem. Minden mozdulatot teljesen "szétszedünk", felépítünk, sokat gyakorolunk egy-egy lépést vagy lépéskombinációt.  Minden óránk vidám légkörben zajlik. Olyan hamar véget ér az egy óra, hogy mostanában már másfél órákat veszek tőle.:)”

Ernst Éva    

 A tangótanulás részleteiről itt érdeklődhetsz: huszartango@gmail.com

Huszár Tamás
komment Címkék
süti beállítások módosítása